samen pionieren op het gebied van robotica en 4.0 technologie

Opening Breda Robotics

samen pionieren op het gebied van robotica en 4.0 technologie

In verband met COVID-19 (Corona Virus) worden landelijk diverse evenementen uitgesteld. Bekijk de informatie van de organiserende partij voor de actuele stand van zaken betreffende onderstaande event.

Op 12 maart vindt de feestelijke opening van Breda Robotics plaats in de Koepel in Breda. Maak kennis met de nieuwste robotica broedplaats van Nederland. Het is dé plek in West-Brabant waar bedrijven en studenten samen pionieren op het gebied van robotica en andere 4.0 technologie.

Tijdens de opening ziet u hoe Breda Robotics bedrijvigheid, innovatie en behoud van technisch talent in de regio kan stimuleren. Jacomine Ravensbergen (RvB bestuur Avans), Boaz Adank (wethouder economie Gemeente Breda) en een student van Avans, vertellen u tijdens een interactieve sessie wat de komst van Breda Robotics betekent voor innovatie in West-Brabant. Bovendien krijgt u een inkijkje in de toekomst van robotica en onze visie op onderzoek en onderwijs.

Om 16:30 uur is de ontvangst in het lab waarna het programma om 17:00 uur start. De officiële opening duurt tot ongeveer 19:00 uur. Daarna is er een borrel en vrijblijvend de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in de Koepel.

Meer informatie en aanmelden

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: