OP Zuid project

Online bijeenkomst Holland Robotics Logistiek

OP Zuid project

Graag nodigen wij u uit voor de online bijeenkomst in het kader van het OP Zuid project Holland Robotics Logistiek op dinsdag 23 maart om 15.00 uur. In deze bijeenkomst zullen onder andere VDL ETG en LCB (Logistic Community Brabant) een presentatie geven.

Voorlopig programma
15.00 – 15.10 uur | Welkom door Thijs Dorssers |Manager Holland Robotics
15.10 – 15.40 uur | Presentatie VDL ETG
15.40 – 16.00 uur | Presentatie Logistic Community Brabant
16.00 – 16.10 uur | Q&A
16.10 – 16.30 uur | Netwerken (in subgroepen) met projectdeelnemers en andere aanwezigen

Over LCB
Logistics Community Brabant is DE samenwerking tussen Tue, Tiu, JADS, NLDA en BUas en brengt Logistieke innovatie naar het MKB, de ZORG en STAD in Brabant. Dat doen ze door o.a. het inzetten van studenten op innovatieve projecten & het organiseren van kennisworkshops voor de verschillende thema’s;  Smart Industries, Multimodaal, Zorglogistiek, Evenementenlogistiek en de Leefbare stad.

Daarnaast zijn er ook een aantal projecten/fieldlabs opgezet waarin bedrijven deelnemen, oplossingen ontwikkelen en van elkaar kunnen leren. Dit zijn onder andere DALI (DATA SCIENCE) en het nieuwe op te starten DDSZ  (DIGITAL DATA SQUARE ZUID). DDSZ bestaat uit projecten op het gebied van; Smart Robotics, Smart Contracts, Leefbare Stad & AVS (augmented & virtual reality/serious gaming)

Binnen Logistics Community Brabant en binnen deze fieldlabs werken, verladers, logistieke dienstverleners, hardware bouwers en integrators samen aan een innovatief logistiek bedrijf en Brabant

Netwerken
Daarnaast bieden wij een ruime mogelijkheid tot online netwerken en contacten leggen met zowel de deelnemers binnen  het project Holland Robotics Logistiek en andere relevante partijen.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

_______________________________________________________________________________________________

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van de OP zuid projecten Holland Robotics Logistiek 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: