OP Zuid project

Online bijeenkomst Holland Robotics Inspectie & Maintenance

OP Zuid project

Graag nodigen wij u uit voor de online bijeenkomst in het kader van het OP Zuid project Holland Robotics Inspectie & Maintenance op dinsdag 30 maart om 15.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst zullen een aantal deelnemers vertellen over hun ontwikkelingen en innovaties binnen het project.

  • Projectdeelnemer RoboValley presenteert hoe cognitieve robotica kan bijdragen aan het verbeteren van de werkomstandigheden van lekdetectoren. Dit is een van ontwikkelprojecten die in het kader van het OP Zuid project wordt uitgevoerd.
  • Projectdeelnemer ExRobotics een presentatie geven over een van hun laatste robotontwikkelingen op het gebied van Inspectie & Maintenance. Ook zal REW
  • Projectdeelnemer REWIN vertelt over de ontwikkeling van de TechVoice, waarmee innovatie op het gebied industrie 4.0 wordt versneld, waaronder robotica voor de maintenance. Net een aantal partners uit oa de aerospace worden challenges opgehaald waarvoor de TechVoice de matching organiseert. De ontwikkeling van TechVoice is gebaseerd op de succesformule van hun vorige ontwikkeling de BioVoice, waarmee innovatie op het gebied van biobased economy is versneld.

Registreren

Daarnaast bieden wij een ruime mogelijkheid tot online netwerken en contacten leggen met zowel de deelnemers binnen het project Holland Robotics Inspectie & Maintenance en andere relevante partijen.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

_______________________________________________________________________________________________

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van de OP zuid projecten Holland Robotics Inspectie & Maintenance

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: