Webinar Robotisering Agro

Online inventarisatie voor nieuw agro robotiseringsproject

Webinar Robotisering Agro

Uitnodiging online inventarisatie voor nieuw agro robotiseringsproject (agroBOTS 2.0)

17 januari | 19:30 – 21:00 uur

Om de ontwikkeling en innovatie te versnellen en de samenwerking te vergroten gaan we een nieuw OPZuid project opstarten op het gebied van robotisering in de agrosector. Samen met u kijken we graag naar de kansen en mogelijkheden voor het formuleren van een projectvoorstel. Wij nodigen u daarom uit voor de online inventarisatiebijeenkomst op 17 januari van 19.30 – 21.00 uur.

Wereldwijd staat de agrosector in de komende jaren voor enorme uitdagingen. Uitdagingen die oplossingen vragen op het gebied van automatisering, robotisering en data. De vraag naar deze oplossingen biedt enorme (internationale) businesskansen voor de roboticasector in Nederland.
 
Tijdens deze interactieve sessie kijken we samen met u naar passende invalshoeken en projectmogelijkheden hoe (uw) technologische ontwikkelingen kunnen bijdragen aan de uitdagingen binnen de agrosector.
 
Heeft uw bedrijf een specifiek probleem (agro of technisch) of heeft u een oplossing ontwikkeld? Dan geven wij u graag het podium tijdens deze sessie. Neem hiervoor contact op met Elvis Bajric (elvis.bajric@hightechnl.nl of 06-19912193). Voor deelname aan deze sessie kunt u zich inschrijven via onderstaand formulier.

Achtergrond
De ontwikkeling van deze robotica vraagt een combinatie van systeemontwerp met verschillende andere disciplines, als sensoring, AI, vision, handling, etc. Daarnaast is het van belang om de mens-machine interactie goed te integreren. In Nederland hebben we alle expertise en kennis in huis om internationaal koploper te worden op het gebied van robotisering voor de agrosector.

Dit project is een vervolg op het huidige OPZuid project agroBOTS www.agrobots.community. Onder de naam agroBOTS werken bedrijven en eindgebruikers samen aan slimme hightech- en gebruiksvriendelijke oplossingen voor boeren en tuinders. Het eerste, nog lopende, AgroBOTS project is een samenwerking geworden tussen de volgende partijen: BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij), REWIN West-Brabant, FME en ZLTO

Deelnemen

Klik hier om te registreren voor deelname

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: