Exhibition Defence & Security

NEDS 2021

Exhibition Defence & Security

Thema Klimaat en krijgsmacht
Ook tijdens de 33e editie van de NIDV Exhibition Defence and Security (NEDS) staan innovatief en duurzaam samenwerken en de toekomst van Defensie en Veiligheid centraal. Het thema van 2021 is klimaat en krijgsmacht. Tijdens het ochtendprogramma gaan verschillende sprekers in op de kansen en oplossingen die industrie, kennisinstellingen en overheid samen kunnen vinden. In de middag is er ruime gelegenheid voor netwerken op de beursvloer met onder meer een Defensieplein en een Innovatieplein.

NIDV Innovation Challenge
Dit jaar wordt de NEDS verrijkt met de NIDV Innovation Challenge. Op 17 november gaan geselecteerde startups, in de RDM-loods in Rotterdam, de strijd aan om hún oplossing te presenteren voor operationele innovatievraagstukken aangereikt vanuit Defensie.

De twee Innovation Challenges in 2021 zijn drone-swarm technologie en gebruik van waterstof als energiedrager onder operationele omstandigheden, inclusief transport en veilige opslag.

De prijs voor de winnaars bestaat uit een begeleidingstraject en het bieden van exposure op evenementen zoals het NIDV duurzaamheidsevenement dat met enkele partijen begin 2022 wordt gehouden. Ook tijdens de NIDV Werkconferentie ‘Drones voor Defensie en Veiligheid’ (Twente, 2022) krijgt de winnaar exposure.

De winnaar wordt op 18 november tijdens de NEDS bekend gemaakt. U kunt met een twintigtal overige startups kennismaken op het Innovatieplein tijdens de NEDS.

Programma
Voor een actueel programma kunt u hier klikken.

 

Meer informatie en aanmelden

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: