Horizon2020 calls

Horizon 2020 Robotics Workshop

Horizon2020 calls

Voor innovatieve MKB roboticabedrijven die samen willen innoveren en ontwikkelen en andere internationale roboticapartijen willen ontmoeten.

Enterprise Europe Netwerk, London Chamber of Commerce & Industry en het UK National Contact Point for ICT Future & Emerging Technologies nodigen innovatieve MKB bedrijven uit voor de H2020 Robotics Workshop. Deze workshop is de voorbereiding voor MKB bedrijven die willen meedoen in H2020 samenwerkingen. Verschillende sprekers zullen de onderwerpen belichten, enkele praktijkverhalen presenteren en gedurende een interactieve workshop worden een aantal thema’s uitgelicht.

Horizon 2020
H2020 is hét Research- en Innovatieprogramma van de Europese Unie.Onderzoek en ontwikkeling is essentieel voor de toekomst van Europa. Horizon 2020 helpt om dat te bereiken door onderzoek te koppelen aan innovatie richt zich hierbij op drie belangrijke gebieden: wetenschap op topniveau, industrieel leiderschap en maatschappelijke uitdagingen. Zo wil men bewerkstelligen dat Europa wetenschap op wereldniveau produceert, evenals technologie die economische groei stimuleert.  Het 2018-2020 werkprogramma heeft een budgetwaarde van ca €30 miljard.

Meer over H2020

Meer informatie en aanmelden*

Meer informatie                                       Aanmelden

 

*Deze bijeenkomst is kosteloos mits u zich registreert via Eventbrite. Plaatsen zijn gelimiteerd dus na uw aanmelding zal de organisatie contact opnemen om uw inschrijving te bevestigen.

 

 

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: