Conference & Exhibition

Holland Paviljoen op SPRINT Robotics World Conference for Inspection and Maintenance 2019

Conference & Exhibition

Dit jaar organiseert Holland Robotics samen met SPRINT Robotics een gezamenlijk Holland Paviljoen als onderdeel van de SPRINT Robotics conferentie tijdens het ‘World Conference for Inspection and Maintenance Robotics’ op 22 en 23 oktober in Rotterdam.

Nederlandse bedrijven en toeleveranciers op het gebied van inspectie en maintenance kunnen hier gezamelijk met kennisinstellingen en instituten exposeren tijdens deze conferentie.

Een groot aantal Nederlandse bedrijven boekt enorme vooruitgang in de robotica ontwikkeling voor inspectie en onderhoud. Bovendien is Nederland niet alleen de thuishaven van gerenommeerde technische universiteiten, maar ook van veel (multi)nationale eindgebruikers in de openbare infrastructuur, en in de petrochemische en maritieme sectoren. SPRINT Robotics, dat eveneens gevestigd is in Nederland, biedt hiervoor een wereldwijd platform waarmee de ontwikkeling, beschikbaarheid, toepassing én de commercialisering van robottechnologie wordt bevorderd.

In samenwerking met het SPRINT Robotics platform heeft Holland Robotics het voortouw genomen bij de ontwikkeling van het Holland Paviljoen. Dit paviljoen heeft als doel om een uitgebalanceerd en sterk overzicht te realiseren met activiteiten van Nederlandse bedrijven, en kennisinstellingen op dit gebied. Het Holland Paviljoen wordt mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Nederlandse initiatieven op het gebied van innovatie.

Wilt u deelnemen aan het  ‘World Conference for Inspection and Maintenance Robotics’ en gebruikmaken van de mogelijkheden van het  Holland Paviljoen?

Meld u hier aan

Waarom deelnemen aan het Holland Paviljoen

  • Het Holland Paviljoen bevindt zich op de begane grond in de centrale ruimte. Dit betekent dat er gedurende de gehele conferentie een bezoekersstroom is met maximale attentiewaarde voor uw stand.
  • In het Holland Paviljoen vindt één van de hoofdattracties van de conferentie en de expositie plaats: de technologische demonstraties. Bezoekers kunnen in het Holland Paviljoen de meest recente, innovatieve drones en robots in actie zien.
  • Er zijn standaardstands beschikbaar met diverse afmetingen. U kunt kiezen uit: 3m2, 6m2, 9m2 of u kiest alleen de oppervlakte.
  • Het Holland Paviljoen beschikt over vergaderruimtes, en een bar en biedt veel netwerkmogelijkheden.
  • Gereduceerde tarieven op de reguliere exposantenpakketten voor Nederlandse bedrijven en leveranciers die deelnemen aan het Holland Paviljoen (* Voor SPRINT Robotics niet deelnemers)

Meer over het World Conference for Inspection and Maintenance Robotics

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: