Robotisering in de overheid

Hoe haal je de robot uit de mens?

Robotisering in de overheid

Voor & door iedereen die zich bezig houdt met strategie en besluitvorming rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Dit congres bestaat uit inspirerende visies, vooraanstaande praktijkcases en interactieve workshops.

Ontwikkelingen en toepassingen van artificial intelligence, machine learning en robotisering zijn sinds enkele jaren in een stroomversnelling terecht gekomen. Onduidelijk is nog wat de precieze impact gaat zijn op mens en werk, maar zeker is dat onze manier van werken ingrijpend gaat veranderen. In de transformatie naar (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisaties zijn innovaties in het vakgebied van robotisering en AI onontkomelijk. Idealiter nemen ‘bots’ eenvoudige taken over, zodat werknemers zich op complexe zaken kunnen richten.

Maar hoe bereid je je voor op deze ontwikkelingen, waarvan nog niet bekend is waar ze exact toe leiden? Hoe wegen we voor- en nadelen ten opzichte van elkaar? Hoe kun je maximaal waarde toevoegen maar blijf je in control? Hoe behoudt de overheid de controle als ze haar verantwoordelijkheid ‘delegeert’ aan computers? Wat betekent het voor de inrichting van organisaties en voor ambtenaren zelf?

Interesse?
Holland Robotics mag 2 tickets weggeven.
Stuur een e-mail naar thijs.dorssers@hollandrobotics.com

Lees meer over deze dag en aanmelden

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: