Hal 8

Hannover Messe – Holland High Tech, IT en Smart Industry Paviljoen

Hal 8

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2018 trok deze beurs 210.000 bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie en daaraan gekoppelde IT en Smart product en dienstverlening, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma.

Voor de 2019 editie van de Hannover Messe presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen vanuit de Holland High Tech sector, IT en Smart Industry zich door middel van het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen voor de derde maal op de Vakbeurs Digital Factory, in hal 8.

Als Nederlands collectief laten we zien dat bij technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat, Nederland de juiste partner is. Smart Industry en ICT in Nederland zijn belangrijke cross-sectorale thema’s voor ondernemers in de hightech industrie wereldwijd.

Meer informatie en aanmelden

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: