3-daags virtueel matchmaking event

Growth Opportunities in Intelligent Manufacturing

3-daags virtueel matchmaking event

Ontdek het Global Markets International Executive Program: Business opportunities op het gebied van ‘Intelligent Manufacturing’.

Maak virtueel kennis met toonaangevende bedrijven op het gebied van Smart Technology uit de gehele Verenigde Staten tijdens dit 3-daags virtueel matchmaking event op 7 – 9 oktober.

Het U. S. Department of Commerce’s Discover Global Markets: Growth Opportunities in Intelligent Manufacturing  is een gratis 3-daags matchmaking event op het gebied van business development. Het matchmaking forum is gericht op het samenbrengen van internationale managers in diverse sectoren op het gebied van smart industrie en geavanceerde productietechnologieën, inclusief logistieke infrastructuur, automotive en energie-opslag.

Deelname aan dit virtuele matchmaking forum, geeft u de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen en samenwerkingen te verkennen met in de VS gevestigde bedrijven.

 

Meer informatie en registratie

 

Over The US Department of Commerce
De US Department of Commerce brengt meer dan 100 bedrijven samen in de hightech maakindustrie die willen samenwerken met Nederland. Belangrijkste sectoren zijn: automotive, aerospace, energie, robotica en AI. Een aantal van deze bedrijven kunt u hier bekijken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Philip.Hammerstein@trade.gov

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: