agROBOfood

From Vision to Action: Robotic Innovations in Agri-Food sector

agROBOfood

Van 6 tot 8 april vindt het hybride evenement “From Vision to Action: Robotic Innovations in Agri-Food sector’ plaats. Op locatie in Wageningen en online. Het event richt zich op een drietal doelen. De kennisdeling tussen de verschillende partijen in de waardeketen stimuleren, het netwerk uitbreiden en praktijkvoorbeelden hoe de toepassing van roboticatechnologie in de landbouw de Europese landbouwers kan helpen bij het oplossen van huidige en toekomstige uitdagingen.

De noodzaak om robotica toe te passen in de agrofoodsector groeit door verdere bevolkingsgroei en afname van hulpbronnen. Alleen ondersteuning op financieel gebied is niet voldoende om deze innovaties te stimuleren. Het hoofddoel van agROBOfood is dan ook het creëren van een krachtig ecosysteem dat samen aan de slag gaat met de uitdagingen op dit gebied.

Het evenement bestaat uit 12 parallelsessies (hybride) en het online pitchevent ‘Pitch your Robot, Find your Investor’. Het event kent een brede opzet en een groot deelnemersveld. De deelnemers krijgen niet alleen een beeld van de mogelijkheden, maar daarnaast ook voorbeelden van de daadwerkelijke implementatie.

Meer informatie en deelnemen

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: