Werving stagiaires en afstudeerders

Fontys Engineers Meet & Match 2020 – online speeddaten

Werving stagiaires en afstudeerders

In verband met COVID-19 (Corona Virus) is de opzet van dit event veranderd. Het zal niet langer plaatsvinden in het Evaluon, maar middels online mogelijkheden kunnen bedrijven en studenten toch samen het gesprek aangaan. Bekijk de informatie van de organiserende partij voor de actuele stand van zaken betreffende onderstaande event.

Virtuele Speeddates
Tijdens een speeddate van 20 minuten gaan een 2e-, 3e- of 4e-jaars student en het bedrijf samen het gesprek aan. Voorafgaand aan het event vullen zowel de bedrijven als de studenten hun eigen profiel in. Bedrijven geven aan met welk type student ze in gesprek willen. Bijvoorbeeld met 2e-jaars automotive en/of werktuigbouwkunde studenten. De studenten geven aan met welke bedrijven ze graag in gesprek willen komen. Op deze manier worden bedrijven en studenten aan elkaar gematcht. Je hebt als bedrijf maximaal 15 speeddategesprekken per virtuele speeddateruimte met studenten die passen bij jouw opgegeven voorkeur. De speeddates worden vooraf ingepland waardoor iedereen een persoonlijk dagprogramma heeft. Je kunt hiervoor alvast 21 april in jouw agenda, en op jouw (thuis)werkplek, reserveren.

Voor wie

Het event is bedoeld voor alle bedrijven die in contact willen komen met studenten, stage-coördinatoren en docenten van Fontys Hogeschool Engineering. Studenten van alle leerjaren van de volgende opleidingen zijn aanwezig:

  • Automotive
  • Elektrotechniek
  • Mechatronica
  • Toegepaste wiskunde
  • Werktuigbouwkunde

 

Meer informatie en aanmelden

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: