Werving stagiaires en afstudeerders

Fontys Engineers Meet & Match 2020

Werving stagiaires en afstudeerders

Bent u op zoek naar stagiaires of afstudeerders? Of wilt u een samenwerking starten met Fontys Hogeschool Engineering? Bezoek dan het jaarlijkse Fontys Engineers Meet & Match. Dit is hét event waarbij bedrijven en studenten van Hogeschool Engineering met elkaar verbonden worden.

Op één dag in contact komen met 1500 toekomstig engineers

Het doel van het event is om bedrijven in gesprek te laten komen met toekomstig Engineers voor het invullen van een stage- of afstudeerplaats. Dit kan door middel van speeddates en door middel van een bedrijvenmarkt. Tijdens de speeddate gaan in 20 minuten tijd een 2e-jaars student en het bedrijf samen het gesprek aan. Voorafgaand aan het event vullen zowel de bedrijven als de studenten hun eigen profiel in. Bedrijven geven aan met welk type student ze in gesprek willen. Bijvoorbeeld met 2e-jaars automotive en/of werktuigbouw studenten. Ook de studenten geven aan met welke bedrijven ze graag in contact komen. De speeddates worden vooraf ingepland zodat iedereen een persoonlijk dagprogramma heeft.

Bedrijvenmarkt

Op de bedrijvenmarkt kunt u uw bedrijf aan alle toekomstig engineers presenteren. Elk bedrijf krijgt één statafel en de mogelijkheid om daar twee banners bij te plaatsen. De bedrijvenmarkt is gedurende de hele dag vrij toegankelijk voor alle studenten en docenten van alle opleidingen van Engineering. Er is plaats voor 150 bedrijven op de bedrijvenmarkt.

Voor wie

Het event is bedoeld voor alle bedrijven die in contact willen komen met studenten, stage-coördinatoren en docenten van Fontys Hogeschool Engineering. Studenten van alle leerjaren van de volgende opleidingen zijn aanwezig:

  • Automotive
  • Elektrotechniek
  • Mechatronica
  • Toegepaste wiskunde
  • Werktuigbouwkunde

 

Meer informatie en aanmelden

 

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
online free course
download intex firmware
Free Download WordPress Themes
Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: