Kennisdelen

Online bijeenkomst ‘Embedded vision & robotica’

Kennisdelen

Ook in deze tijd willen we u blijven verbinden en op de hoogte te houden van interessante trends en ontwikkelingen op het gebied van robotica. In de hoop elkaar snel weer persoonlijk te mogen ontmoeten zullen we de komende periode een aantal online bijeenkomsten organiseren.

Op donderdag 23 april om 10.00 nodigen wij u graag uit voor de online bijeenkomst over embedded vision & robotica. Deze bijeenkomst organiseren wij samen met Matrix-Vision / Balluff
Embedded vision & Robotica

Met de trend waarin hardware configuraties steeds compacter en kleiner worden is embedded vision een trending topic voor de toekomst. Voor robotisering betekent dit nieuwe manieren waarin objecten en inspecties met elkaar gecombineerd kunnen worden. In combinatie met de toepassing van deep-learning software zijn er eindeloos applicaties denkbaar.

In een uur tijd nemen wij u mee in de trends, ontwikkelingen en toepassingen. Een webinar dat vooral interessant is voor integratoren en machinebouwers. Wilt u alvast wat lezen over embedded vision? Bekijk dit artikel

Deze bijeenkomst is voor iedereen kosteloos bij te wonen, mits u zich middels de registratiebutton aanmeldt. Instructies voor deelname ontvangt u daarna per e-mail.

Aanmelden

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst.

Deze bijeenkomst wordt mede georganiseerd in het kader van OP Zuid Holland Robotics Logistiek en OP Zuid Holland Robotics Inspectie & Maintenance.

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: