Economische Missie

Economische missie Smart Industry Duitsland

Economische Missie

Naar de deelstaten Saarland en Rijnland-Palts.

Parallel aan het werkbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima.

9 -12 Oktober 2018

Wilt u zaken doen in Duitsland of uw bestaande en potentiële contacten uitbreiden? Speciaal voor organisaties uit de Smart Industry Fieldlab, de hightech maakindustrie en bedrijven en kennisinstellingen die de hightech maakindustrie ondersteunen bij het doorvoeren van nieuwe digitale productieprocessen wordt de Economische Missie Smart Industry Duitsland naar Rijnland-Palts en Saarland georganiseerd. Het programma voor deze missie richt zich voornamelijk op de digitalisering van de industrie en het is een uitgelezen kans om in contact te komen met toonaangevende kennisinstellingen zoals DKFI en Cispa. Het programma omvat onder andere bezoeken aan Smart Factory KL, Bosch Rexroth, Fraunhofer en ZeMA.

Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en missieleider Ineke Dezentjé Hamming zullen de missie bijwonen. Tevens zullen de Koning en de Koningin aanwezig zijn bij enkele programmaonderdelen van de missie.

De aanmeldingstermijn is verstreken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Willem Endhoven via 088 – 5554333 of willem.endhoven@hightechnl.nl.

Klik hier voor meer informatie

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: