MIT Smart Industry

Event Dragons meet robots IoT and AI

MIT Smart Industry

De nieuwe datum voor dit event is bekend. Donderdag 21 januari 2021

High Tech NL organiseert, samen met haar clusters Holland Robotics en Holland Semiconductors, en partners Lumolabs en De Breed & Partners het online pitchevent ‘Dragons meet robots, IoT and AI.

Een acht tot tien startups zullen live hun pitch presenteren van hun ontwikkeling op het gebied van roboticasoftware, IoT en AI. Ze presenteren hun ontwikkeling aan een jury die onder andere bestaat uit een aantal investeerders in de hightech- en roboticasector. Middels de liveverbinding kunt u ook vragen stellen aan de deelnemers en met hen in contact komen. Meer informatie over de juryleden volgt binnenkort.

Registratie
Het is nog steeds mogelijk u te registreren voor deze bijeenkomst. We zullen u dan bij bekendmaking van de nieuwe bijeenkomst direct informeren over de nieuwe datum.

Registreren

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten. Deelname is kosteloos, mits u zich registreert via de website.


Deelnemen met een pitch?

Startup op het gebied van AI, software voor robotica of Internet of Things en zoekt u financiering voor uw ontwikkeling? Deze bijeenkomst is een uitgelezen kans om meer aandacht te krijgen voor uw ontwikkeling en om deze kenbaar te maken aan een relevant netwerk. Via het aanmeldformulier kunt u uw aanmelding doorgeven en motiveren.

Na afloop van de bijeenkomst kiest de jury een winnaar. Deze winnaar ontvangt onder andere: een startup-lidmaatschap voor één jaar van High Tech NL, media-exposure van High Tech NL en / of clusters en overige media-exposure. De investeringspartijen kunnen aan de hand van de pitch een eventueel voortgangstraject met u inzetten.

Voorwaarden deelname:

  • Startup in de hightech- en roboticasector. Inschrijving KvK niet ouder dan drie jaar
  • Gevestigd in Nederland
  • Financieringsbehoefte hebben
  • Ontwikkeling op het gebied van AI, software voor robotica of Internet of Things
  • Innovatie die bijdraagt aan de maatschappelijke uitdagingen is een pré
  • Willen voldoen aan de voorwaarden van de investeringspartijen

Interesse?*
Bij interesse in deelname stuurt u middels bijgaand formulier de volgende gegevens:

  • Businesscase van maximaal 1 A4
  • Motivatie voor deelname
  • Financieringsbehoefte inclusief onderbouwing

Pitchen

* In geval van overschrijding van maximaal aantal beschikbare plaatsen, maken wij een selectie. Uiterlijk een week voor het event zullen wij u informeren of u kunt deelnemen.

 

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: