Digital Innovation Hubs in Healthcare Robotics

DIH-HERO voorlichtingsdag voor MKB

Digital Innovation Hubs in Healthcare Robotics

Op 20 juni organiseert de Universiteit Twente als een van de kernpartners van het Digital Innovation Hubs in Healthcare Robotics (DIH-HERO) netwerk de Nederlandse INFO Day. Het doel van deze bijeekomst is alle betrokkenen informeren over aankomende calls en de plannen van DIH-HERO.

DIH-HERO is een Europees platform van stakeholders in medische robotica welke als doel heeft de innovatie trajecten van MKB en iets grotere bedrijven in deze sector te stimuleren door het delen van kennis, faciliteiten, services en stimuleringsregelingen. Het platform heeft een Europese subsidie ontvangen van €16 miljoen, waarvan meer dan €8 miljoen wordt verdeeld onder commerciële bedrijven voor reiskosten, ontwikkeling van demonstrators en overdracht van technologie.

Bent u actief in de medische robotica? Kom dan naar deze informatieve bijeenkomst voor Nederlandse MKB, robotica proeftuinen, innovatie labs en service aanbieders, om kennis te maken met het DIH-HERO netwerk en de aanstaande stimuleringsregelingen. Thijs Dorssers van Holland Robotics is een van de sprekers tijdens deze middag.

Programma
• Introductie van DIH-HERO
• Open calls & deadlines
• Case voorbeelden
• Introductie van Nederlandse faciliteiten en service verleners in medische robotica
• Netwerkmogelijkheden

Locatie
Universiteit Twente
Enschede

Meer informatie en registratie bijeenkomst

 

Over DIH-HERO
Afgelopen januari is dit Europees initiatief officieel van start gegaan. DIH-HERO is een onafhankelijk platform dat 17 Digital Innovation Hubs in Europa met elkaar verbindt op het gebied van medische robotica. Het primaire doel hierbij is het aanjagen van innovatie van robotica in de gezondheidszorg.

Meer over DIH-HERO

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: