Samen cobotiseren

COTEMACO stand tijdens AgriFoodTech

Samen cobotiseren

Op 11 en 12 december 2019 brengt AgriFoodTech de topsectoren “High Tech Systemen & Materialen” samen met “Agri & Food en Tuinbouw en Uitgangsmaterialen”. Het doel: samen te komen tot nieuwe technologische oplossingen voor Agri & Food. Zowel op de beursvloer als in het congres worden de laatste High Tech en ICT innovaties, producten, diensten en (onderzoeks)projecten gepresenteerd.

De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. Tijdens AgriFoodTech draait alles om nieuwe technologie voor de Agri & Food sector. Denk hierbij onder andere aan sensoren, drones, robots, big data, vision, LED verlichting, systeemontwerp & integratie, automatisering, verpakkingen, ICT en foodtechnologie.

AgriFoodTech is het platform waar High Tech & ICT innovaties voor efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs anders produceren in de voedingsmiddelenindustrie, de landbouw en (glas)tuinbouw centraal staan.

Dit jaar staat er een gezamenlijke stand vanuit het COTEMACO initiatief. Enkele van de technologie aanbieders zullen met een demonstrator op deze stand aanwezig zijn om zo de mogelijkheden van cobotisering en digitale automatisering voor de voedselverwerkende industrie te tonen.

De volgende deelnemers zijn aanwezig:

Locatie
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch

Meer over de beurs

Meer over COTEMACO

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: