Bijeenkomst ‘Platform Industrie & Veiligheid’

Bijeenkomst ‘Platform Industrie & Veiligheid’

Bijeenkomst ‘Platform Industrie & Veiligheid’

Op 29 juni 2023 organiseert NEN in samenwerking met het ministerie van SZW, de bijeenkomst ‘Platform Industrie & Veiligheid’. Het platform ‘Industrie & Veiligheid’ biedt voor iedereen de mogelijkheid om de huidige ontwikkelingen rondom wetgeving en normalisatie, die van belang zijn voor de industrie, te volgen. Doel van het platform is om de actuele ontwikkelingen in standaardisatie en in de Europese en nationale wetgeving te bespreken. Het platform ‘Industrie & Veiligheid’ informeert over ontwikkelingen binnen de vakgebieden van Machinebouw, Drukapparatuur, Arbeid en ATEX. Alle geïnteresseerde kunnen deelnemen aan de bijeenkomst. Om de kwaliteit van onze platform bijeenkomsten te kunnen waarborgen hebben we ervoor gekozen om de bijeenkomst van 13 april te verplaatsen naar 29 juni.

Programma
Tijdens de informatiebijeenkomst geeft het ministerie van SZW een update over de laatste ontwikkelingen omtrent de nieuwe Machineverordening. Verder zal onder andere de uitslag van de enquête Machineverordening toegelicht worden, gaan we in op de plannen van de taskforce en kijken we naar substantiële wijzigingen.

Aanmelden
De bijeenkomst is online op 29 juni 2023 (10.00 – 12.00 uur) en is kosteloos. Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst, meld u zich dan aan.

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: