NVAIR

Bijeenkomst Nederlandse Vereniging voor Artificiële Intelligentie- en Robotrecht

NVAIR

Afgelopen oktober is de Nederlandse Vereniging voor Artificiële Intelligentie- en Robotrecht (NVAIR) opgericht. Deze nieuwe verenging stimuleert een toekomstbestendige ontwikkeling van het AI- en robotrecht vanuit multidisciplinair perspectief. Leden zijn afkomstig uit de sectoren recht, ICT, media, onderzoek en onderwijs. Ook studenten maken deel uit van het bestuurs- en ledenbestand.

De NVAIR houdt op donderdag 16 mei 2019 haar eerste ledenbijeenkomst. Centraal staat het thema Ethische en juridische dilemma’s rond de opkomst van het recht voor artificiële intelligentie en robotica. Deze ledenvergadering staat open voor alle belangstellenden.

Programma 16 mei 13.30 – 17.30 uur
Tijdens de bijeenkomst zal onder besproken worden welke ontwikkelingen er nationaal en internationaal gaande zijn? Maar ook de rechtspraktijk van alle dag komt aan de orde. De bestuursleden Dr. Rob van den Hoven van Genderen (voorzitter) en mr. Hub Dohmen (penningmeester) houden daartoe een inleiding als start van de dialoog met de aanwezigen. Tevens zal tijdens de bijeenkomst op feestelijke wijze de website van de NVAIR worden gepresenteerd.

De NVAIR nodigt u van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Niet-leden betalen € 25,- (studenten € 15,-). Bij een eventueel lidmaatschap voor 2019 wordt het bedrag in mindering gebracht.

Locatie
Ondernemershuis Amsterdam
Meidoornplein 40
1031 GD Amsterdam-Noord
Routebeschrijving

Aanmelden
Aanmelding voor de bijeenkomst van de 16e mei is vooraf vereist via het secretariaat: giephagoort@asom.org.

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: