ABB Food & Beverage Expert Day

ABB Food & Beverage Expert Day

ABB Food & Beverage Expert Day

De productieomgeving verandert met technologie als belangrijkste driver. De inzet van de juiste technologie heeft significante invloed op uw positie in de markt. Tijdens de ABB Food & Beverage Expert Day brengen ABB en B&R een groot aantal specialisten samen, die u meenemen in de technologische mogelijkheden van morgen.

Keynote-sprekers
Marcel van Haren, Cluster Manager Agri & Food bij FME
Toekomstvisie op de internationale voedingsmiddelenindustrie en de invloed hiervan op de Nederlandse machinebouw. Smart food factory, transparantie in de voedselketen, gepersonaliseerde productie; zijn onderwerpen die daarbij de revue passeren.

Ir. Wouter Bruggraaf – Hygienic Design Expert Burggraaf & Partners, ambassadeur Safe Food Factory
Machinebouw en voedselveiligheid. Een productlijn moet vrij zijn van schadelijke micro-organismen. Een goede hygiëne is daarbij van essentieel belang. Welke rol speelt de machinebouwer bij voedselveiligheid? Welke risico’s zijn er en hoe zit het met aansprakelijkheid?

Break-out sessies
Naast de plenaire keynotes heeft u de mogelijkheid om een aantal break-out sessies bij te wonen over relevante ontwikkelingen zoals digitalisatie, standaardisatie, adaptieve machines, detectie, robotisering en UL-certificering.

Voor wie?
ABB Food & Beverage Expert Day is een interactief kennisevent voor innovatieve machinebouwers, system integrators en engineers die het maximale willen halen uit hun systemen. Het evenement is gratis toegankelijk. Zorg dat u erbij bent.

Meer informatie en aanmelden

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: